Dentique aangenaam – het verschil tussen Denticare en Dentique

Dentique en Denticare zijn beide gevestigd in één tandheelkundig centrum in Venlo. Toch staan beide namen voor andere visies.

Denticare
Tandheelkunde heeft zich ontwikkeld van pijn bestrijding naar het voorkomen van pijn en gebitsklachten. Denticare biedt een oplossing voor deze acute klachten en het voorkomen daar van. Een heel leven lang voor iedereen die waarde hecht aan mondgezondheid.

Denticare staat voor: gezondheid, degelijk en betrouwbaar, tandheelkunde, klik hier voor meer informatie over Denticare.

Dentique
Dentique is de kunst om de uitstraling van het gebit met behulp van moderne , innovatieve technieken te verbeteren . De kunst om onzichtbare restauraties te maken als u bijvoorbeeld door een ongeluk een paar tanden bent verloren . Met behulp van ultra dunne porseleinen schildjes (facings) herstellen wij de structuur en kleur van uw tanden. Per 1 Jan 2013 beschikken we over een hightech laboratorium aan huis om een optimaal resultaat te creëren . Wij denken aan minimaal invasieve behandelingen om het gezonde tandweefsel zo veel mogelijk te sparen.

Dentique staat voor: schoonheid, kunst en uitstraling, tandheelkunst, klik hier voor meer informatie over Dentique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s